Paul Klee Plakater

Lad en Paul Klee-plakat pryde dit hjem. Hans malerier er fyldt med abstrakte motiver og masser af farver. Uanset hvilken indretningsstil du har, er farver og form et element, der aldrig slår fejl!

En pioner inden for form og form

Paul Klee var en schweizisk-tysk kunstner og grafiker, som var aktiv i første halvdel af det 20. århundrede. Hans teorier om kunst og mode siges at have haft en stor indflydelse på udviklingen af den klassiske modernisme. Mange siger, at han var lige så vigtig i det 20. århundrede, somLeonardo Da Vinci var i det 16. århundrede. 

 

Selv om han var inspireret af bl.a. kubismen, surrealismen og ekspressionismen, udviklede han sin egen stil, som ikke rigtig kan indplaceres i en bestemt kategori.Färger var noget, der fascinerede ham, hvilket tydeligt kan ses i alle hans kreationer. Resultatet af hans arbejde er en perfekt balance mellem form og form;

Skab og form dit hjem med Paul Klee plakater

Da motiverne er abstrakte og farverne nøje udvalgt, er en Paul Klee-plakat perfekt til et maleri. Skab et ægte træ ved enten at følge et farveskema eller en kunstnerisk stil. Se vores vejledning om, hvordan duplanlægge dit maleri for mere inspiration! 

 

Paul Klees motiver er naturligvis lige så gode for sig selv. Du vil hurtigt se, hvor godt hans kunst passer ind i dit hjem, uden at det nogensinde bliver kedeligt at se på.Du kan nemt opsætte din Paul Klee plakat i en af vores samlingerramme. Match de ofte forekommende naturfarver med en træramme, eller skab en kontrast med en sølvramme;

 

Under vores sideinspiration finder du tips og tricks til, hvordan du kan bruge plakater som en del af din indretning. Du kan f.eks. lære, hvordan du kan indrette dig i en bestemt stil, og hvilke farver der passer godt sammen. 

Paul Klee-plakater af højeste kvalitet;

Vi bruger altid papir af højeste kvalitet, når vi trykker vores plakater. Vores førsteklasses papir er FSC-certificeret og har en mat finish, hvilket giver designene et livagtigt udseende. Hver plakat kontrolleres af vores ledende team, som kun godkender billeder af højeste kvalitet. 

 

Bedste plakater med Paul Klee motiv online

Du kan nemt bestille plakater online hos os. Hvis du er i tvivl om, hvilket Paul Klee-maleri du skal vælge, kan du bestille flere muligheder og afprøve dem direkte på væggen. Vi har gratis forsendelse over 349 kr og hurtig levering. Du har altid 14 dages returret og kan i ro og mag beslutte, hvilken af dem du vil beholde.  


Vi har også plakater med motiver fra andre kunstnere, der var aktive i den første del af det 20. århundrede.Gustav Klimt,Matisse ogPicasso ...hvis malerier du bedst kan tage med hjem.