Plakater planter

Tilføj lidt planteinspiration til dit hjem med vores fantastiske planteplakater. Vi har et stort udvalg af forskellige stilarter, så du kan finde det perfekte match til din indretning. Uanset om du er på udkig efter en retro-følelse, et romantisk touch eller noget mere moderne og stilfuldt, har vi den perfekte planteplakat til dig.

Plakater med forskellige motiver;

Leder du efter en måde at pifte dit rum op på og skabe liv i dit hjem? Se vores store samling af tapetdesigns! Med en række forskellige kaktusser,blomster, palmer, blade og andre planter, er disse plakater den perfekte måde at skabe din egen lille byoase på. Desuden er de helt problemfri - hvilket betyder, at du kan nyde alle fordelene ved akvarelfarver uden besværet! Så pift dit værelse op med noget grønt i dag - det vil med garanti få dig og dine venner til at føle jer godt tilpas.

 

Vores vinplakater er den perfekte løsning for alle, der nyder at holde liv i ægte vine, og disse plakater vil give nyt liv til dit hjem med deres pulserende felter og smukke silhuetter. Uden behov for vanding eller vedligeholdelse er vores blad- og planteplakater en problemfri måde at bringe naturen ind i dit rum på. Uanset om du ønsker at give dit hjem etværelse eller blot ønsker at skabe et mere naturligt look, så er vores plakater den perfekte løsning. Bestil din i dag, og forvandl dit hjem med lys!

 

Fly med vinger for harmoni og ro

Vores plakater ser ikke kun godt ud på dine vægge, de har også en beroligende effekt, der kan hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag. Det har vist sig, at det at omgive sig med planter og blade kan reducere stress og lindre træthed.

 

Hvis du er på udkig efter noget mere end blot et foto af bladene, har vi også;plakater med illustrationer og tegninger ogsort/hvide billeder. Tag et kig på vores udvalg og find den perfekte plakat til at sætte liv i dit hjem!

Tavelvägg från växtriket 

Oprettelse af din egenbord vägg De er populære og meget stilfulde, og hvis plakater kan hjælpe, kan de gøre netop det - skabe et tapet med inspiration fra tapet. Hvis du føler, at du ønsker at skabe mere liv i dit værelse, kan du lave et tapet med et plante- og blomstertema. Der er så mange forskellige nuancer, der kan skabe en dynamik, som kun den højeste type plantemotiv kan opnå;

 

Har du problemer med at finde motiver, der passer sammen? Tag et kig på vores vægophæng for at få mere inspiration til, hvordan du kan bruge vores plakater i forskellige kombinationer med andre farver, indretningsstile og materialer. Vi har også inddelt vores billedplakater i forskellige rum, så du nemt kan finde inspiration til alle dine rum, f.eks.soveværelseogStue.

Beställ bestiller plakater hurtigt, problemfrit og sikkert

Hos Posterton ved vi, hvor svært det kan være at afhente pakker. Derfor sørger vi for at gøre alt, hvad vi kan, for at få dine plakater til dig inden for et par dage. Det er lige så svært at få din ordre, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Derfor har du som kunde altid 14 dages returret, når du bestiller plakater hos os;

Vores plakater er trykt på omhyggeligt udvalgt papir af høj og holdbar kvalitet. I de fleste tilfælde kan du også selv vælge størrelsen på din plakat - bestil din plakat i dag.