Plakater 50x70 cm

Leder du efter flotte plakater til at dekorere dit hjem med? Så er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du alle vores plakater i størrelsen 50x70 cm. Dette er en af vores største størrelser, og de plakater, du finder i denne kategori, vil være fantastiske statement-objekter i dit hjem.

Et personligt præg med plakater i størrelsen 50x70 

Med stilfulde plakater er det nemt at tilføje et personligt præg til et rum. Vores plakater er af høj kvalitet og fås altid til en lav pris. Derudover tilbyder vi plakater med forskellige motiver i både liggende og stående format. Plakater i størrelsen 50x70 giver altid en varm atmosfære til et rum.Indret med malerier i størrelsen 50x70 cm. Plakaterne fungerer perfekt som den mest iøjnefaldende udsmykning af dine værelser, omgivet af mindre malerier eller andre dekorationer. &Er du ikke en stor fan af kunst, men ønsker at tilføje noget stilfuldt til dine værelser? Så er en simpel plakat på 50x70 cm den perfekte løsning. En eller et par plakater i denne størrelse er alt, hvad du behøver for at tilføje et enkelt, men stilfuldt præg til et rum;

 

Köpsort-hvide plakater, fotografier afmänniskor ogdyr,abstrakte illustrationer eller måske plakater med motiver skabt affuldtidsansatte kunstnere. Uanset hvilken type plakat du er på udkig efter, fås vores 50x70 cm store malerier i alle mulige stilarter;

Et bredt udvalg af plakater fra Posterton

Hvis du er på udkig efter plakater i størrelsen 50x70 cm, er du kommet til det rette sted. Hos Posterton er der hundredvis af prints at vælge imellem. Du skal ikke nøjes med halvfærdige designs i dårlig kvalitet, når du kan få det allerbedste. Vi lover, at du vil finde dine nye yndlingsbilleder i denne kategori;

 

Vidste du, at vi hele tiden supplerer vores sortiment med det nyeste og mest trendy? Men der er selvfølgelig også et bredt udvalg af vintage og klassiske designs, som du ikke må gå glip af. 

 

Glem ikke at udforske kategorier som f.eks.gamle plakater og plakater med motiver inspireret af voresårtimes. Der er også kunstværker, der er malet i kunststilarter som f.eks.Stregkunst ogAkvarel.  

Maleri med plakater i forskellige størrelser;

Plakater i forskellige størrelser er vigtige, når du opstiller et maleri. Du kan selvfølgelig vælge at bruge modeller i samme farve, men resultatet bliver mere kreativt, hvis du vælger forskellige modeller. En eller et par plakater på 50x70 cm fungerer godt som tapetets midtpunkt. Placer derefter plakaterne på væggen som21x30 og30x40 rundt i forskellige niveauer for at bidrage med flotte kontraster. For at få inspiration eller for at sammenligne allerede eksisterende malerier kan duklik her.  

Fede plakater i 50x70 cm fra Posterton

Hos Posterton kan du købe plakater i 50x70 cm og flere andre størrelser. Vi ønsker at gøre det muligt for alle, uanset størrelse, at dekorere deres hjem med smukke plakater. Hvis du ikke har en ramme, der passer, kan du købenye rammer med os. 

 

Vi arbejder hårdt for at tilbyde dig en hurtig og problemfri levering. Du har også 14 dages returret. Du er velkommen til at kontakte oskundeservice hvis du har spørgsmål.