Plakater 40x50 cm

I denne kategori finder du alle vores plakater i størrelsen 40x50 cm. Dette er et af vores større formater og fungerer derfor godt som en selvstændig vægdekoration, men også i grupper med prints i andre størrelser. Har du fundet et design, som du virkelig er vild med? Så er størrelsen 40x50 cm en god mulighed. Denne størrelse er velegnet til de fleste sammenhænge.

Plakater i størrelsen 40 x 50 cm – ikke for store, men heller ikke for små;

Plakater i 40x50 cm er relativt store, hvilket gør dem ideelle som stilfulde statement pieces i dit hjem. Placer en plakat på 40 x 50 cm over middagsbordet i dit hjem.köket eller måske sammen med holdet istuen. Med et unikt motiv lover vi, at din plakat vil fange alles opmærksomhed. Medbring dine yndlingsplakater fraværelse til rum eller fra et hjem til et andet.

 

De plakater, som du finder i denne kategori, er heller ikke for store til at blive sat sammen med malerier i andre mått. Det er bedst at placere to plakater i den21x31 cm ved siden af en anden plade på 40x50 cm i stort format. Du kan også placere tv-plakater af samme størrelse i liggende format oven på hinanden – vi lover et fantastisk resultat.  

En bred vifte af plakater til opretstående og landskabsplakater

Vil du vide, hvad nøglen til et smukt indrettet værelse er? Svaret er enkelt: Du kan dekorere dine vægge med stilfulde plakater i forskellige formater. Det er ikke særlig sjovt at sætte malerier og plakater op i nøjagtig samme størrelse. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, men også plakater i både høj- og tværformat;

 

Nyd dine gæsters opmærksomhed medstor ogsmå plakater og iøjnefaldende motiver. Et andet tip er at være kreativ i dit valg af sjov. Må ikke blandesblått,pink oggul eller mere diskrete anordninger som f.eks.sort,hvid ogbeige

 

Synes du, at det kreative er lidt svært. Hvorfor ikke tjekke vores professionelt styledemaleri som alle indeholder en bred vifte af plakater? 

Inspireret af plakater i størrelsen 40x50 cm

Postertons websted er det perfekte sted at finde inspiration til din planteudsmykning. Med billeder og tekst deler vi inspiration og tips til, hvordan du kan style dine plakater på 40 x 50 cm med design i andre størrelser.

 

Alle vores plakater er også inddelt i forskellige kategorier. Se på prints medkøretøjer,arkitektur ogsmukke landskaber. Men ogsåågamle plakater,tekstplader og motiver i forskelligekunststile

 

Glem ikke at tjekke voresinspirationsside hvor du kan lære, hvordan mandekorerer med abstrakt kunst eller hvordan duskaber et personligt maleri.

Køb plakater i 40x50 cm online fra Posterton;

Hos Posterton kan du købe plakater i størrelsen 40x50 cm. Men selvfølgelig også i mange andre størrelser. Med store plakater er det nemt at fylde dine vægge med smuk kunst, der vil fremhæve resten af rummets indretning. Rul gennem hele kategorien lige nu – vi lover, at du vil finde flere nye favoritter.

 

Alle plakater er også af høj kvalitet, og vi tilbyder hurtig levering og 14 dages returret. Undgå alt det besvær, der følger med at købe kunst til dit hjem – hos Posterton er det nemt.