Plakater

Leder du efter en måde at pynte dine vægge på? Se vores samling af stilfulde plakater og plakater! Vores plakater er altid opdateret med de nyeste trends, så du kan finde det perfekte design til dit hjem. Desuden giver vores eksklusive designs dine vægge et unikt og personligt præg. Så hvorfor ikke give din indretning et løft med trendy online plakater fra Posterton? Rul ned for at se vores kollektioner og temaer

Køb plakater af høj kvalitet online

Plakater er virkelig blevet populære i løbet af de sidste par år. Meget har sandsynligvis at gøre med den bredde og kvalitet, som nutidens plakater faktisk tilbyder. Hos Posterton har vi f.eks. lagt stor vægt på at finde den rigtige papirtype til prints.

Når du køber plakater online hos os, får du papir af højeste kvalitet. Vi har valgt papiret med stor omhu, fordi vi ønsker at sikre, at billedkvaliteten er optimal. Desuden holder trykket i lang tid. Den type kvalitetspapir, vi bruger, er bl.a. holdbart, hvilket betyder, at du kan nyde det samme smukke maleri eller billede i mange år uden problemer. 

Inspireret & find det rigtige motiv til plakater

Så hvilket motiv skal du vælge? Mange er tiltrukket af det skandinaviske, minimalistiske og lyse. Andre vil have noget mere iøjnefaldende og prangende på deres vægge. Heldigvis er der noget for enhver smag. Vi tilbyder alle de rigtige kategorier til dine billeder, herunder natur og dyreplakater, grafiske prints, fotografiske plakater fra førende fotografer samt tegneseriemotiver.Her finder du et bredt udvalg af plakater og malerier online.

Vores plakater kommer fra en række forskellige designere. Dette resulterer i en bred vifte af motiver og farver. Det bedste af det hele? Det er utrolig nemt at udskifte dine plakater efter en periode med brug.

Vil du f.eks. gerne oprette en forbindelse mellemsommer- og vinterhalvåret? Derefter kan du nemt rulle plakaten sammen og opbevare den i den papkasse, du modtager ved levering. Undrer du dig over, hvordan du vælger et eller flere motiver fra hele vores sortiment af plakater? Der er forskellige måder at vælge på, herunder at vælge en plakat baseret på din personlige indretningsstil.

Hvis du har en meget skandinavisk indretning med masser af lyst træ og hvide vægge, kan du matche det fint med motiver som rør, grafiske prints i beige toner eller skitsemotiver i sort og hvid.

Stort udvalg af plakater til alle rum

Med Posterton kan du nemt finde plakater, der passer til ethvert rum, du indretter. Måske er du på udkig efter plakater til køkkenet? I så fald tilbyder vi en række forskellige motiver;tavler som alle kan passe ind i dit køkken. Vi har f.eks. plakater med stilfulde grafiske billeder af krydderier, kaffekander og lignende. Indretning af den lille drengs værelse? Så kunne en rejseplakat med alfabetet være passende. Vi har også masser af plakater med søde dyr og søde tegneseriefigurer, som er perfekte til børn.børneværelse

Er det muligt at renovere din stue? Plakater er en billig og nem måde at skabe et mere personligt og hyggeligt rum derhjemme på. Uanset om du har en minimalistisk indretning med en række elementer fra udvalgte designere, eller om du har en eklektisk og varieret stil, der blander dristige og diskrete ting, er vi sikre på, at du kan finde det, du leder efter, i vores store udvalg. Til dig, der har tørke, har vi lavet inspirerende vejledninger om, hvordan du kanåbne dine vinduer i stuen og andre rum. 

Hvorfor ikke også benytte lejligheden til at indrette dit soveværelse, badeværelse og gang, mens du er i gang? Ved at bruge drop-down-menuen kan du nemt vælge plakater i forhold til det rum, du ønsker at dekorere.

Køb prints med gammel kunst til en lav pris

Picassos, Vincent van Goghs og Monets malerier er som bekendt uvurderlige mesterværker, der findes på nogle af verdens fineste museer. Heldigvis kan du nyde dem derhjemme ved at købe et print af din yndlingskunst. Hos Posterton kan du vælge mellem et bredt udvalg af kunstværker fra de største kunstnere til en bedre pris end på auktion. Oplev skønheden og det banebrydende udtryk hos abstrakte kunstnere som f.eks.Hilma af Klint og Kandinsky, eller mere traditionelt som Monets malerier med roser, pinde og træskeer. Vores sortiment indeholder noget for alle, der elsker god kunst;

Du kan også sortere plakater efter kunststil fra vores kategorier af udvalgte kunstnere. Her finder du en blanding af moderne kunstværker med stilfulde illustrationer, stregkunst, malerier og grafiske plakater fra moderne designere og kunstnere;

Plakater og prints til alle indretningsstile

Hvis du vil have noget, der får publikum til at gå amok, er en plakat med en turkis baggrund og noget skørt at se på selvfølgelig lige så godt egnet. Husk, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde, du kan kun skabe forskellige farver i rummet;

Vores plakater kan tilføre et meget varieret præg til atmosfæren i dit hjem. Med andre ord kan du ved hjælp af vores plakater nemt skabe et ferieagtigt og afslappende køkken, men også et opkvikkende og kreativt miljø. Kombiner og bland flere stilarter i en og samme bord vägg, eller stilfulde med lignende former og udtryk.

Har du brug for mere inspiration, før du beslutter dig? Ivores blog har vi samlet masser af tips, idéer og vejledninger om, hvordan du kan indrette med malerier, plakater og stilfulde rammer. Du kan kontakte os på;instagram for at få flere tips og nyheder.

Filtrer plakater efter størrelse og format

At matche er måske det enkleste, men også det mest stilfulde indretningstrick. Varier mellem forskellige nuancer, fremhæv accenter og kontraster for at skabe et unikt look. For at spare dig for besværet med at søge i hele vores sortiment af plakater har vi oprettetkategorier baseret på. Ud over de klassiske grønne, blå, røde og gule plakater finder du også sort-hvide, lyse, pastelfarvede, gyldne plakater og meget mere.

Du kan naturligvis også findeplakater baseret på størrelse og format. Langt de fleste designs kan bestilles i størrelser fra 13x18 cm op til 50x70 cm. Hvis du er på udkig efter noget midt imellem, kan vi tilbyde plakater i formaterne 21x30 (A4) og 30x40 cm. Det store udvalg af størrelser giver dig mulighed for nemt at sammensætte en billedtavle med præcis de fotografier og malerier, du ønsker, i den rækkefølge du ønsker dem.

Få en flot ramme til din plakat

Ved at indramme dine plakater i forskellige typer af ramme kan du også tilføje yderligere flair til interiøret. Vores rammer er ikke kun stilfulde, de er også billige. Se et udvalg af design og materialer, herunder rammer i ubehandlet egetræ, sort og hvidt træ samt rammer i metal som guld, sølv og kobber.

Uanset hvilken plakat du ønsker at købe online, er der en passende ramme i et design, du kan lide. Måske bliver du først fanget i en ramme? I så fald skal du blot filtrere plakaterne efter størrelse. På Posterton har vi ogsåkomplet pakke af malerier med rammer i forskellige størrelser.

Bedsteäll plakater og prints online – hurtig levering

På Posterton kan vi altid tilbyde hurtig og sikker levering. Vi trykker og sender normalt din plakat dagen efter, at du har afgivet din bestilling. Da vi er baseret i Sverige, skal du i de fleste tilfælde ikke vente længere end 2-3 arbejdsdage på levering. Hvis du køber produkter online for 349 kr. eller mere, får du gratis forsendelse, ellers koster forsendelsen 69 kr., så det kan nogle gange være muligt at bestille flere designs i samme forsendelse. 

Hvis du ikke er tilfreds med dit bidrag, har du 14 dage til at returnere det. Hos Posterton arbejder vi med hurtig returnering, så du kan skifte til en plakat eller ramme, som du bedre kan lide. Vores udvalggenerelle betingelser for forsendelse og håndtering. Du er også velkommen til at kontakte os påkundeservice med spørgsmål om alt fra pris og produkt til ordrer, levering og klager. Udfyld venligst vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.