Kunstnere

Fyld dine vægge med plakater af berømte malerier og kunstværker af berømte kunstnere. Hos Posterton har vi smukke prints og plakater med mange af de mest ikoniske værker i kunsthistorien - fra renæssancen til moderne kunst og gadekunst. Gennemse vores store udvalg af plakater fra berømte kunstnere, eller brug menuen til venstre for at vælge en bestemt kunstner. Alle vores plakater er trykt på førsteklasses papir, hvilket sikrer et smukt og holdbart print.

Köp plakater på kända malerier og kunstværker

I denne kategori finder du kunstværker, der har skrevet historie, malerier, der har ændret den måde, vi ser på kunst, og kunstnere, der har valgt at gå deres egen vej. I vores udvalg af kunsttryk har vi udvalgt favoritter fra kunstnere, som har sat deres præg på vores verden. Uanset hvilken kunststil du foretrækker, kan du helt sikkert finde en plakat fra en kunstner, du kan lide, blandt disse plakater;

Stort udvalg af plakater og prints med moderne kunst

Moderne kunst er ikke længere bare moderne. Faktisk er den tidlige moderne kunst over hundrede år gammel. Modernisme er den kunstbevægelse, der opstod i begyndelsen af det 20. århundrede og vendte op og ned på alt, hvad der blev kaldt regler og normer. Det betyder, at moderne kunst i virkeligheden er et samlet begreb, der omfatter mange forskellige stilarter som f.eks. ekspressionisme, kubisme, konstruktivisme, primitivisme osv;

Fælles for alle disse kunststile er, at de bryder med de gamle tiders konventioner om, hvad kunst kan gøre, og hvilke former den må bruge. Dette brud opstod, fordifotograf havde gjort den figurative kunst mindre vigtig. 

På Posterton har smukke plakater fra abstrakte pionerer som f.eks.Hilma af Klint ogWassily Kandinsky som udforskede symboler, former og udtryk på en helt ny måde i sin spiritualistiske og filosofiske overbevisning. Blandt vores andre abstrakte kunstplakater finder du ogsåPiet Mondrian's stilfulde kompositioner ogPaul Klees funky malerier

Vi har naturligvis også plakater på boards fra giganter somPicasso,Matisse,Gustav Klimt ogFrida Kahlo. Gennemse modernistiske stilleben,abstrakte mønstre, smukke landskabsmotiver og meget, meget mere.      

Klassisk kunst af samtidskunstnere

Selv om vores kategori af kunstplakater for det meste består af moderne kunst, har vi også mange klassiske kunstværker blandt vores plakater, fra renæssancen til impressionismen. Blandt disse finder duLeonardo da Vinciog Katsushika Hokusai, men også franske kunstnere som Cezanne, Monet ogHenri Rousseau.  

HokusaisUnder opholdet uden for Kanagawa er blevet kopieret utallige gange og kan i dag findes på alt fra kaffekopper til tapet og tatoveringer. Hokusai anses for at være en af Japans største kunstnere nogensinde, og hans billeder har været en stor inspirationskilde for utallige malere og illustratorer i Japan og i udlandet;

Blandt vores plakater med klassiske malerier finder du også impressionisme (og post-impressionisme). Udsmyk dine vægge med smukke sydfranske landskaber i stærke farver fra denCézanne ellervan Gogh. Eller hvorfor ikke vælge et af Claude Monets klassiske malerier? I vores samling afMonet-plakater finder du mange af hans mest elskede motiver. Gå ikke glip af vores smukketrykning af på Toulouse-Lautrecs skildringer af det sene 19. århundredes Paris. 

Plakater om kunst i mange kunststilarter og retninger

Hos Posterton arbejder vi hårdt på at udvide vores sortiment med plakater fra flere kunstnere og flere specialer. Allerede i dag kan du vælge plakater fra disse forskellige kunststile:

  • Uden at køre
  • Japansk snit
  • Impressionisme
  • Ekspressionisme
  • Primitivisme
  • Abstrakt kunst
  • Surrealisme
  • Modernisme
  • Gadekunst

Du kan også findeplakater med malerier fra kendte kunstnere og illustratorer. 

Reproduktioner af berømte malerier i forskellige størrelser

Når du bestiller en vare hos os, kan du også selv bestemme, hvilken størrelse den skal have. Du behøver dog ikke at fjerne et kunsttryk, bare fordi det er lille eller stort i forhold til størrelsen af den overflade, det skal dække. Hos Posterton er vi stolte af at kunne tilbyde plakater og prints af højeste kvalitet. Vi bruger f.eks. førsteklasses papir, som får kunstnerens arbejde til at se smukt ud. Det betyder også, at din plakat vil se godt ud i mange år uden at falme;

Den vigtigste måde at holde dine plakater flotte i længere tid på er at indramme dem. I vores online shop sælger vi også billedrammer med samme design som vores plakater. Vælg din favorit blandt vores store udvalg aframmer i træ; og forskelligemetalrammer.  

Bedsteäll plakater for kunstnere online

Hos Posterton bestræber vi os på at tilbyde dig plakater fra de bedste kunstnere. Hos os kan du handle hurtigt og nemt online og modtage din plakat inden for 2-3 arbejdsdage. Som kunde har du 14 dages returret, hvilket betyder, at du kan bytte plakater, hvis du finder et motiv, du bedre kan lide. Find din favorit blandt de mange kunstnere og bestil en plakat i dag!

Svært at beslutte sig? Hvorfor ikke bestille flere på én gang! På vores inspirationsside har vi samlettips og idéer til, hvordan du kan holde dine plakater i god stand.