Horisontale plakater

Undervurder aldrig en flot horisontal plakat. Landskabsplakater fungerer godt som et supplement til portrætmodeller, men også som elegante indretningselementer eller som en stilfuld tilføjelse til en tavlevæg. Hos Posterton kan du finde et udvalg af stilfulde plakater i forskellige størrelser og formater. Rul videre for at se mange unikke designs - eller brug vores filtre til at finde portrætversioner i forskellige størrelser. Vi lover, at vi kan levere plakater, der passer perfekt til dine vægge.

Et bredt udvalg af landskabsplakater til alle rum;

I denne kategori finder du plakater for alle stilarter, smag og behag. Leder du efter fotografier afnatur,blomster ogdyr? Eller måskegamle plakater og plakater med motiver fra dinfavorit? Nu behøver du ikke lede længere, for vi tilbyder alt dette og meget mere. 

 

Har du svært ved at finde den rigtige? Heldigvis har vi gjort det endnu nemmere for dig. Du kan f.eks. vælge farve eller det rum, der skal indrettes, ud fra vores kategorier. Hvor fantastisk er det ikke?

 

Köpa liggende plakater med billeder af mad eller drikkevarertil köket, eller inspirerendetekstplader og naturmalerier i soveværelset. Vi har landskabsplakater til alle rum;

Liggende plakater – det perfekte supplement til tapetet 

Enbord vägg med plakater, der alle er i samme format og mått är ikke altid så sjovt. Formålet med billboardet er at være kreativ og give et rum en reel effekt. At skabe en unik væg kræver kontraster, og hvad er bedre end at vælge mellem landskabs- og portrætplakater?

 

Et alternativ er at placere vandrette plakater ved siden af mindre modeller i samme rum. Dette er for at skabe et symmetrisk billedplan med lige linjer. Det er derfor, at lige linjer ikke er en mulighed. Du kan også blande store og små brædder, som du ønsker det. Vi lover et problemfrit resultat. Se vores store landskabsplakater; de er perfekte som centrum for dit maleri;

 

Hvis du har brug for inspiration til dit tapet, har vi en hel kategori med tapet til forskellige rum. Her kan du også finde allerede færdige varianter, der er stylet af vores professionelle personale.

Planer og plakater til alle indretningsstile  

Hvad er din stil? Stærke plakater i sjove farver somrött,grönt ellerorange? Eller neutrale nyaser ihvid,beige ellerpastel. Uanset hvad du leder efter, lover vi, at der er flere muligheder for dig i denne kategori. Husk, at der ikke er noget rigtigt eller forkert, når du vælger planer til dit hjem. Det vigtigste er, at du lader din personlige stil skinne igennem.Sørg for, at du også vælger den perfekterammerne til jeres løgnagtige plakater. Vi har rammer i forskellige træfarver, men også ihvid,sort,sølv ogguld

Det er nemt at dekorere dit hjem med plakater fra Posterton;

Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at dekorere alle rum i dit hjem med stilfulde plakater. Uanset om du er på udkig efter stående eller liggende plakater, rammer eller hele vægophæng, tilbyder vi altid en problemfri udvælgelsesproces og levering;

 

Takket være vores filtre og overskuelige kategorier kan du nemt finde dine favoritter på vores websted. Du skal bare klikke dig hjem. Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage, og du har altid 14 dages returret. Vælg den enkle vej til et smukt indrettet hjem med Posterton.