Store plakater

Her finder du vores store plakater. Det har aldrig været mere rigtigt at indrette med et stort maleri! Vi tilbyder et utroligt udvalg af plakater online, som er perfekte til dit hjem eller kontor. Vælg mellem en række forskellige stilarter og designs for at finde det perfekte motiv til en stor plakat.

Store plakater

Har du ledt efter en måde at give liv til hjemmets største vægge? Store plakater er en fantastisk måde at fylde rummene i dit hjem ud på. Med så mange forskellige designs fra moderne til abstrakt og modigt design er vi sikre på, at du kan finde noget, der passer perfekt til alle rum i dit hjem. Vores store plakater er naturligvis ikke kun for dem, der har masser af vægplads, men de store plakater er også meget velegnede til mindre rum. Faktisk kan det være, at den får endnu mere fokus lige på det tidspunkt. Hvis du synes, at dine vægge er for små, anbefaler vi, at du læner dine plakater op ad en væg - det er meget stilfuldt og trendy lige nu.

 

Store plakater liggende eller stående

Store plakater er perfekte til at binde stilen i et rum sammen og kan endda fungere som en selvstændig indretning. De giver mulighed for at skabe en oase i ethvert rum med blot ét motiv! Vores plakater i stor størrelse kan også bruges stående eller liggende. Det vandrette format (landskab) giver dig mere plads, og nogle foretrækker portrætformatet, fordi det er lettere for øjnene, så du får et komplet billede af det, der vises, med et enkelt blik! en eller flere storehorisontale plakater kan give hele rummet et helt nyt look.

 

Hvis du fotograferer i stort format - er det lige så godt at vælge højformat. Vælg mellem flere kategorier, f.eks.kunst,naturmotiv,tekstplader og meget mere i én stor størrelse.

 

Tips til valgrätt stor vare

Plakaterne i dit hjem er mere end blot dekoration - de er et udtryk for den stil og farvepalet, du har valgt til dit hjem eller et bestemt rum. Det betyder, at når du vælger nye, skal du ikke kun tænke på, hvordan disse stykker vil se ud, men også på hvad der er omkring dem! Et klassisk motiv kan skabe balance i ethvert rum og samtidig tilføre elegance med sin tidstypiske appel. En mere moderne stor plakat med eksklusive kunstmotiver vil give dine vægge et mere modigt og fremadrettet look og kan afspejle din personlighed mere. Uanset hvilken stil du vælger, så glem ikke at shoppe rammer i store størrelser til at matche dine plakater.

Store malerier billigt

En stor plakat fra Posterton giver dig mulighed for at vise dine billeder og kunst i dit hjem. Det supplerer din indretning og giver et strejf af klasse til ethvert rum. Uanset om du hænger den op på væggen eller læner dig op ad en væg, vil vores plakater tiltrække opmærksomhed. Størrelsen50x70 plakat er en af vores mest populære størrelser. De er overkommelige, og vi opdaterer hele tiden med nye designs og stilarter. For os hos Posterton er det vigtigt at kunne tilbyde gode og billige priser og samtidig tilbyde plakater af høj kvalitet. Vores FSC-certificerede premium mat papir er af højeste kvalitet, og vi bruger det til alle vores prints for at sikre, at de har samme høje kvalitet hele vejen igennem - så du kan nyde dine designs i mange år fremover.

 

Hvorfor ikke have flere på ét sted? Du kan handle hurtigt og nemt og modtage din plakat inden for 2-3 arbejdsdage. Som kunde har du 14 dages returret, hvilket betyder, at du frit kan bytte dem til en anden! Find inspiration blandt vores store malerier, og bestil i dag