Plakater Byer

Tag et lille stykke af hver by, du nogensinde har besøgt eller drømt om at besøge, med hjem. Disse plakater med byer fra hele verden er den perfekte måde at minde dig selv om fede oplevelser, du har haft på dine rejser, eller om steder, du endnu ikke har haft mulighed for at rejse til. Her finder du et bredt udvalg af byplakater, der vil lyse op i dit værelse.

Plakat på en by, du kan lide

Skab en moderne og urban følelse i dit hjem med hjælp fra vores stilfulde plakater på og seværdigheder i alle verdens byer.Hvilken er din yndlingsby? Vis det med kunst på dine vægge! At indrette dit hjem med dine yndlingsrejsemotiver eller en plakat fra din hjemby er ikke kun personligt, men også utrolig stilfuldt og trendy. Plakater på standere er blevet en af de mest populære kategorier i de seneste år og viser ingen tegn på at forsvinde.

 

I vores online shop finder du smukt illustrerede plakater i sort/hvid for alt fra små byer til storbyer og imponerende fotografier af mægtige skyskrabere og smukke byers skyline. Inviter hele verden ind i dit hjem og udstil dine yndlingsplakater hos os på Posterton!

 

Er du på udkig efter noget stilfuldt og diskret eller kreativt og iøjnefaldende? Vores prints fås i en række forskellige størrelser, så de passer ind i dit tomme rum. Vælg flere billeder, der kan supplere dine værelser for at skabe et ensartet og sammenhængende look, eller kombinér dem med dine andre plakater, fotografier og plakater for at vise din unikke stil og personlighed. Kunst er en fantastisk måde at udtrykke sig selv på og vise, hvad man står for, og den er lige så velegnet som dekoration i hjemmet som som motivation på arbejdspladsen.

Plakater med tal

At der er mange smukke byer rundt om i verden og især i Europa er vi alle enige om - men hvilken by er den smukkeste? Der er mange forskellige svar på dette spørgsmål. Fra den fantastiske arkitektur i Barcelona til den historiske skønhed i Rom og de romantiske gader i Paris. Nedenfor har vi udvalgt 10 byer, som vi hos Posterton elsker, og som vi har valgt at afspejle i vores udvalg af byplakater - vil du være med?

 

  • Köpenhamn, Danmark
  • Firenze, Italien
  • Amsterdam, Holland
  • Stockholm, Sverige
  • Berlin, Tyskland
  • Venedig, Italien
  • Warszawa, Polen
  • Paris, Frankrig
  • Lissabon, Portugal
  • Athen, Grækenland

 

Vores plakater, der viser nogle af de mest ikoniske og smukke europæiske byer, er sikre på at sætte prikken over i'et i ethvert rum.

 

Motiver i forskellige størrelser;

Har du fundet din yndlingsby, men er du i tvivl om, hvilken størrelse dit design skal have? Vi tilbyder et bredt udvalg af størrelser, der passer til dine drømme. Vi har designs i store og små størrelser og kan tilpasse størrelserne til dine behov. Vores plakater i standardstørrelse er:13x18 cm, A4 (21x30 cm), 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm og 70x100 cm.  

 

Hos os på Posterton finder du et stort udvalg af byplakater! Vælg mellem flere plakater med byer online! Altid gode priser og hurtig forsendelse!