Sjove plakater

Livet er for kort til at være kedeligt. Derfor har vi oprettet denne kategori med vores sjoveste og mest positive plakater og motiver. Find din favorit blandt humoristiske billeder, opløftende citater og skøre illustrationer. Uanset hvad du synes er god humor, kan vi garantere, at du vil finde noget i denne kategori, der vil få dig til at smile. Rul ned for at finde en sjov plakat efter din smag.

Sjove plakater online

Et godt grin gør livet bedre, og med vores sjove plakater kan du holde humøret i live derhjemme. På denne side har vi samlet humoristiske og skøre plakater fra forskellige kategorier. Her finder du bl.a. fotoplakater medgiraf i skøre situationer,optimistiske citater der får dig til at tage livet med ro, plakater, der hylder livet,illustrerede plakater med sjove figurer og meget mere.

 

Så snart vi finder en sjov plakat i en af vores andre kategorier, føjer vi den til listen. Vi tilføjer også hele tiden nye sjove plakater. Så hvis du ikke har fundet noget, som du synes, svarer til dine forventninger om, hvad der er sjovt, så kig tilbage om et stykke tid;

Sjove plakater til børneværelset og andre rum

Der er egentlig kun én regel, når det gælder indretning af et børneværelse, og det er at gøre det så sjovt, stimulerende og fantasifuldt som muligt. Med voresstaldplanscher med sjove motiver, kan du tilføje et strejf af klasse til resten af din indretning. Fra søde tegneseriedyr som lamaer og hvaler til fantasifuldealfabetiske tavler og sjove spil. 

 

Selvfølgelig er sjove plakater tidløse, og man bliver aldrig for gammel til at have det sjovt. Vores tegneserieplakater fungerer lige så godt iköket som i gangen derhjemme. Et andet tip er at tilføje en sjov tavle til dit maleri. Vores sjove plakater fås i mange forskellige størrelser, fra postkortstørrelse til store plakater på 50x70 cm. Hvorfor ikke købe en flot ramme til din plakat, når du er på udkig efter en? Vi har rammer til alle plakatstørrelser i vores sortiment. Find din favorit blandt vores små og mellemstorestore rammer i træ og metal i forskellige størrelser og bredder.  

Bedste humoristiske plakater med hurtig levering

Sjove plakater er sjove. Det er ikke så sjovt at hente pakker. For at sikre, at du ikke skal vente for længe, sender vi hos Posterton dine plakater så hurtigt vi kan, ofte dagen efter du har afgivet din bestilling. Det betyder, at du ikke behøver at vente mere end 2-3 dage på din pakke. Som altid har du 14 dages returret, når du handler hos os.