Vintage plakater

I denne kategori finder du vintage plakater med unikke og gammeldags designs, der passer til både retro-livsstilen og til det moderne hjem med unik kunst. Uanset om du vil skabe et stilfuldt look med flotte fotografier eller indfange en svunden tid med motiver i vintage-stil, kan du gøre det med finesse. Med vintageplakater fra Posterton er det nemt at skabe et personligt hjem. Køb vintage plakater online i dag.

Stilfulde vintage plakater i retrostil

Du kan benytte dig af et stort udvalg af vintageplakater i mange forskellige farver og med mange forskellige motiver. Indretning af hjemmet med vintage detaljer har været en hot trend i mange år. Folk kan lide at blande moderne indretning med vintage detaljer. Men med en lampe fra 1930'erne, en designerstol fra 1950'erne og kunst med retromotiver får du snart et hjem, som du vil elske. 

 

Find ud af alt frasort-hvide fotografier og plakater af høj kvalitet, der er ipink,gul ogblått – i et retro hjem ärger er hjerteligt velkomne. Du kan selvfølgelig også blande lyse farver med sort og hvidt. Gör abord vägg med sort/hvid-fotos af gamle bygninger blandet med motiver af planter, blomster og sportsvogne. Ovenfor finder du flere filtre, hvor du kan vælge farve, format og størrelse. Med retropostere i forskellige størrelser kan du nemt tilpasse dig de tomme pladser på hylder eller vægge. 

Retroplakater og vintageplader til ethvert hjem;

Alle plakater, som du finder under denne kategori og på hele Postertons websted, er trykt på papir af høj kvalitet med en flot finish. Vi kan garantere, at hver eneste detalje vil skille sig ud. Desuden er vi omhyggelige med at supplere og forny vores sortiment regelmæssigt for altid at kunne tilbyde dig noget nyt (eller gammelt) og spændende. 

 

I et ældre hjem fungerer vintageplakater som tidstypiske motiver for et ensartet og autentisk look, mens de i et moderne miljø opfattes som unikke detaljer. Vi har plakater og malerier til alle hjem;

 

Leder du efter noget iørefaldende og sjovt? Så bør du måske se nærmere på voresbotaniske plakater med urter, krydderier og blomster – perfekte elementer i køkkenet eller spisestuen. Vælg en eller to favoritter eller sammensæt en borddækning, hvor du blander blomstermotiver medabstrakt kunst ogfotografier af køretøjer i det virkelige liv. 

 

I vores kategori vintageplakater finder du også adskillige diskrete motiver i afdæmpede farver, både i form af illustrationer og fotografier. De sort-hvide malerier går aldrig af mode og passer lige så godt ind i en enkel, stilfuld villa som i et storslået hjem fra århundredeskiftet. At blande vintageplaner med klassisk kunst fra kunst- og designverdenen gør det hele endnu mere stilfuldt.kunstnere og egne fotografier. Blandingen mellem nostalgisk, trendy og personligt er den perfekte blanding. Du kan også nemt ændre udseendet af dit interiør ved at ændre placeringen af malerier og plakater;

Køb vintage plakater online fra Posterton;

Hos Posterton kan du nemt bestille plakater online. Altid til en billig pris og med hurtig levering. Alle plakater er også pakket i papkasser med et sikkert låg for at beskytte dem mod alle ydre påvirkninger. Bestil og returner, hvis du ikke er tilfreds; vi har en 14-dages returpolitik;


Med plakater og malerier i vintage-stil fra Posterton er det nemt at tilføje unikke detaljer til dit hjem. Bestil plakater online i dag. Hvis du har spørgsmål om vores plakater eller andre produkter, kan du altid kontakte os påkundeservice.