Hilma af Klint Plakater

Hilma af Klint er den abstrakte pioner, som blev en sensation i kunstverdenen 70 år efter sin død. I vores samling af Hilma af Klint-plakater finder du plakater fra hendes vigtigste billedserie - Malerier til Templet. Med sit karakteristiske billedsprog og symbolmættede maleri er hun blevet en favorit blandt mange kunstinteresserede - unge som gamle. Rul ned for at se alle plakaterne i Hilma af Klint-kategorien og for at læse mere om hendes unikke kunstneriske kunnen.

Köp Hilma af Klint plakater online

Her finder du vores plakater med Hilma af Klints udtryksfulde og fantasifulde malerier. Vores Hilma af Klint-plakater er taget fra hendes mest centrale værk; Malerier til templet. Malerier til templet er en samling af 193 malerier, som hun arbejdede på i perioden 1906-1915. Samlingen er igen sammensat af forskellige temaer og grupper. Blandt vores Hilma af Klint-plakater finder du malerier fra suiterne De ti største og Svanen og duen;

 

Hos Posterton arbejder vi hårdt på at udvide vores udvalg af plakater fra Hilma af Klimt ogandre vigtige kunstnere. Så hvis du ikke kan finde den plakat, du leder efter, kan du altid kigge igen på et senere tidspunkt. 

Hilma af Klint – en pioner inden for abstrakt maleri

 

Hilma af Klint er en unik kunstner, idet hun var en pioner i udviklingen af et abstrakt billedsprog.Wassily Kandinsky ogPiet Mondriansom ellers ville have indført denabstrakt maleri. Hendes indflydelse på kunstens udvikling har dog været beskeden, da hun i sit testamente skrev, at hendes malerier ikke skulle vises før 40 år efter hendes død (da verden var moden). Kunstverdenen så hendes malerier første gang på en kollektiv udstilling i Los Angeles i 1986. Men det var først med sin udstilling på Moderna Museet i 2013, at hun fik sit store internationale gennembrud;Med sit kraftfulde farve- og formsprog, der er gennemsyret af esoterisk symbolik og kristen mystik, har hun opnået verdensomspændende anerkendelse, og hendes malerier er blevet udstillet på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden, såsom Guggenheim, MoMA, Tate Modern, Centre Pompidou og Moderna Museet. 


 

Stærke følelser og esoteriske temaer;

Det grundlæggende tema i Hilma af Klints kunst er at gøre den usynlige verden synlig. af Klint var stærkt påvirket af tidens store spiritualistiske bevægelser som teosofi og antroposofi og brugte sit maleri som et middel til at udtrykke ideer om åndelig udvikling og højere bevidsthedsformer. Budskaberne til templet opstod gennem hendes rolle som medium, der modtog budskaber fra ånder, som senere blev til former, kompositioner og sætninger;

 

I billedserien The Ten Greatest behandler hun temaer som livet og dets forskellige faser:børnålder,unge, mannaen og jorden.Svanen er et andet tilbagevendende motiv i hendes karriere. Hos Posterton har vi tryksager og plakater med nogle af Hilma af Klints mest elskede værker;

Hilma af Klint plakater i forskellige størrelser

Et slående træk ved af Klints malerier er, at de ofte er meget store, hvilket helt klart er en stærk oplevelse for dem, der ser dem i virkeligheden. Hos Posterton kan du dog selv vælge, hvor store eller små dine Hilma af Klint-plakater skal være. Du skal blot vælge størrelsen fra menuen, der vises, når du klikker på en Hilma af Klint-plakat, som du ønsker. Hos Posterton bruger vi kun premium papir, når vi trykker vores Hilma af Klint plakater. Papiret af høj kvalitet er håndplukket for at efterligne originalernes intensitet og farver så godt som muligt. Vi har ogsårammer i samme stil som vores plakater. Du kan vælge mellem sort, hvidt og ubehandlet træ eller metaller som guld, sølv eller messing;

Bedste Hilma af Klint plakater online

Smukke prints af Hilma af Klints malerier på Posterton. Hos os køber du hurtigt, bekvemt og sikkert. & En returret gælder i 14 dage fra den dato, hvor du afgiver din ordre. 

På Posterton sender normalt din Hilma af Klint plakat dagen efter, at du har afgivet din bestilling. Det betyder, at du kan begynde at dekorere dine vægge på kun 2-3 arbejdsdage. 

Er du interesseret i plakater af andre kunstnere, der var aktive på samme tid som af Klint? Se vores plakater med malerier afHenri Matisse,Paul Klee ogPablo Picassoog andre.