Monet Plakater

Monet-malerier er som en god vin - de bliver kun bedre med alderen. Claude Monet er kunstneren, der lod indtrykkene styre og dermed skabte en ny retning inden for kunst og maleri. På denne side kan du finde plakater med Monets mest elskede malerier - fra haveremotiver til vandliljer og høstakke. Rul ned for at se alle vores Monet-plakater og for at læse mere om kunstneren og hans værk.

Köp Monet-plakater online

Monet er uden sammenligning en af de mest berømte kunstnere i kunsthistorien. Det gælder især, når man tænker på, hvor mange reproduktioner af hans værker der findes på internettet. Det er ikke kun populært at have en Monet-plakat hængende på væggen. Det er også en nem måde at tilføje et strejf af elegance og harmoni til dit hjem på. I højre side finder du plakater og tryk af mange af Monets mest elskede kunstværker, f.eks.Bro över näckrosdamm ogTræets kunst i Giverny

 

Hos Posterton arbejder vi hårdt på at udvide vores sortiment af Monet-plakater og -plakater. Vi håber, at vi snart vil have plakater, der dækker alle aspekter af hans arbejde. Fandt du ikke det Monet-maleri, du ledte efter? Kom snart tilbage. Vi er ved at opdatere vores sortiment afkunstplakater med nye kunstværker og kunstnere hele tiden. 

Claude Monet – en kunstnerisk innovator

Claude Monet er gået over i historien som en af de store fornyere inden for maleriet. Sammen med Renoir, Degas, Manet, Pissarro og andre udviklede han en ny måde at male på, som blev den dominerende kunststil ved begyndelsen af det 20. århundrede. Monet og impressionisterne brugte skitseagtige penselstrøg og ikke-naturlige farver (komplementærfarver), hvilket resulterede i et nyt udtryk, der radikalt brød med datidens normer for maleri og kunst. 

 

Den nye, friere måde at male på fik utallige kunstnere til at udvikle kunsten i nye retninger. På denne måde kan man sige, at Monet banede vejen for denmoderne kunst. Blandt de mest berømte post-impressionister finder viCézanne,Van GoghGauguin,Toulouse Lautrec ogHenri Rousseauog andre. Og kan du se spor af Monets penselarbejde i de senere kunstneres malerier? Gå til vores side medplakater fra forskellige kunstnere og for at give dig en følelse af selvtillid! 

 

 

Stakke, rosetter og andre smukke kunstværker

Udendørs, ellerudendørs, var en vigtig metode i impressionismen. For at fange flygtige indtryk og lysbilleder var det nødvendigt at være forberedt med pensel og staffeli, når de kom til dig. Blandt Monets mest elskede malerier finder vi følgendenaturmotiv somnäckrosor,höstackar og prangende træer. Han malede også mennesker, men det er hans malerier fra sin egen have i Giverny, som de fleste af os forbinder med Claude Monet;

Indret dit hjem med smukke Monet-plakater

Det, der var banebrydende medicin i midten af det 19. århundrede, er nu en klassiker. Uanset hvilket motiv af den franske mester du vælger, er vi sikre på, at du vil blive glad for din nye plakat. Hvorfor ikke bestille flere plakater på samme tid ogskabe et stilfuldt maleri med forskellige motiver og temaer?

 

Vores Monet-plakater fås i en række forskellige størrelser. Du kan vælge mellem plakater i mindre formater som 21 x 30 og 30 x 40 cm, eller bedst af alt plakater i det større format 50 x 70 cm. Du kan naturligvis købe rammer i den passende størrelse hos os. Vælg mellem en række forskellige stilarter og materialer, f.eks.ram i ekträ, sort træ ellermetalramme i guld, sølv eller mässing. 

De bedste Monet-plakater af høj kvalitet

Vores Monet-plakater er trykt på omhyggeligt udvalgt premium-papir af høj kvalitet. Dette sikrer, at Monets karakteristiske farver og penselstrøg gengives bedst muligt. Desuden vil din plakat se godt ud mange steder. 

 

Hos Posterton arbejder vi med hurtige leverancer, og vi gør vores yderste for at sikre, at du ikke skal vente mere end 2-3 dage på at modtage din plakat. Fordi du bestiller din Monet-plakat online, har du 14 dages returret. Det betyder, at du kan skifte til et andet design, hvis det, du har købt, ikke er helt rigtigt;