Black Friday

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, hvor detailhandlere tilbyder særlige rabatter og tilbud på deres produkter. Det er normalt årets travleste shoppingdag, og mange mennesker begynder deres juleindkøb på denne dag. Udtrykket "Black Friday" stammer oprindeligt fra Philadelphia i USA, hvor det blev brugt til at beskrive den tunge og forstyrrende fodgænger- og biltrafik, der fandt sted dagen efter Thanksgiving.

Tips til at shoppe på Black Friday

 På Posterton elsker vi at fejre! Vi tilbyder særlige tilbud og rabatter på alle dineforetrukne plakater, indretning og meget mere. Black Friday er det perfekte tidspunkt til at købe alle dine Posterton-favoritter. Se vores tips nedenfor, så du kan få mest muligt ud af black friday 2022!

 

Plakater Black Friday

Der er nogle møbler, der er nemmere at købe online end andre. Store varer, der burde være praktiske, skal måske købes i butikken eller i det mindste bringes med i butikken for at afprøve det praktiske, før du handler online. En indretningsgenstand, som er nem og nyttig at købe online, er vægdekorationer.

På Posterton er der mangeforskellige plakater der passer ind i ethvert hjem, har vi også masser afinspiration for, hvordan du derefter skal oprette dinplakater og malerier. Nogle gange kan det være svært at vide, hvordan man skal dekorere med malerier, men det er virkelig nemt at købe dem online. Du får alle de billeder, du har brug for, og du kan tydeligt se, hvordan designene ser ud. Med plakater kan du nemt ændre et rums udseende, så det passer til forskellige stilarter. Et tip er at variere plakaterne, men at beholde dem i samme ramme. På den måde bliver de ikke beskadiget, og hvis du vil have nogle nye plakater, kan du bare ændre rækkefølgen af dem.

Ramar Black Friday

Hos os på Posterton finder du mange forskelligeramme i alle mulige størrelser og varianter. Uanset om du ønsker at sætte en plakat op på væggen eller har brug for en lille ramme til et fotografi, du selv har taget, har vi det, du har brug for. Med Black Friday kun en måned før jul er det den perfekte mulighed for at købe en ramme til den eneste ene person, du holder af. Du kan finde alle disse størrelser hos os:

 

13x18 cm

21x30 cm

30x40 cm

40x50 cm

50x70 cm

70x100 cm

 

Vi tilbyder også rammer i forskellige materialer, uanset om du er på udkig efter enträram,guldbelagt ramme eller en traditionelsort ramme. Benyt lejligheden til at forny dit hjem med nye rammer i Black Week 2022.

Næste Black Friday 2022

Black Friday falder altid på dagen efter Thanksgiving. I 2022 betyder det, at Black Friday falder fredag den 25. november. Men i hele Black week 2022 har vi gode tilbud på plakater og rammer. Den sorte uge løber i hele den uge, som Black Friday 2022 falder på, i 2022 betyder det, at den sorte uge 2022 løber fra midnat den 21. november i uge 47 og slutter med Cyber Monday den 28. november.

Køb Black Friday-rammer og -plakater

Posterton er baseret i Sverige. Det betyder, at du aldrig behøver at betale for din nye plakat. Som regel sender vi din plakat dagen efter, at du har afgivet din bestilling. Uanset om du bestiller en enkelt plakat eller en hel plakatpakke, sender vi dem i en robust papkasse, der sikrer, at din ordre forbliver ufoldet og tør, fra vores lager hele vejen til din dør. Som altid har du 14 dages returret, når du køber hos Posterton, så hvis den plakat, du har bestilt, ikke passer, kan du bare skifte til et design, du bedre kan lide. Du kan læse mere om leveringstider og tilgængelighed i vores betingelser. I Black week 2022 har du naturligvis de samme betingelser som resten af året, så du behøver ikke at bekymre dig om noget.