Blå Plakater

Med sine harmoniske og beroligende kvaliteter er blå et naturligt valg til dit hjem. Ved at dekorere dine vægge med blå plakater kan du nemt skabe en fredfyldt oase derhjemme. Vores sortiment af blå plakater indeholder unikke og smukke motiver som hav og søer, blå blomster, skyfri himmel og abstrakte malerier i blå farver. Du er velkommen til at bruge vores filtre til at finde den perfekte blå plakat til dig, eller rul ned for at se alle vores blå plakater.

Plakater til alle typer arrangementer

Turkisblåt hav, blå himmel,lavendelblad og fotografier i beroligende blå toner. Når det gælder blå plakater, er der et utal af motiver at vælge imellem. Hos Posterton arbejder vi hele tiden på at udvide vores sortiment af blå plakater og plakater, så du kan finde et motiv, der passer til dit hjem eller kontor. Når det er sagt, har vi allerede en imponerende samling af plakater i blå, lilla og turkis. 

 

For eksempel kan du finde ud afmarine plakater havet, kystlandskaberne og de dyr, der lever der, eller lad dig rive med af fascinationen vediris, orkidé, hortensia og andre blomster. Blandt vores andre blå motiver finder du plakater med malerier, arkitektur, parasoller og meget mere. 

 

Det bemærkelsesværdige ved vores blå plakater er, at de tiltrækker øjet, samtidig med at de skaber en rolig og behagelig atmosfære i det rum, hvor de hænger. Desuden fås de fleste plakater i forskellige størrelser. Det betyder, at du kan tilpasse plakaten til det sted, hvor den skal hænges op, hvilket er tilfældet i begge rum. Vi tilbyder plakater i størrelser fra 13 x 18 cm op til 50 x 70 cm;

Kunstneriske plakater i et blåt tema

Regnen har en tendens til at fremkalde stærke følelser hos os mennesker. Et brusende hav eller en blå bjergtop får fantasien til at flyve rundt, hvilket har gjort disse motiver særligt populære i maleriet. Der er dog intet, der tyder på, at et motiv skal stå alene for at vække følelser hos beskueren. Blandt voresabstrakt blå plakater finder du flere smukke eksempler på non-figurativt maleri i forskellige nuancer. 

 

Blandt de mange kunstnere, der har ladet sig inspirere af blodet, finder vi f.eks. Picasso med sin "blod"-periode, Yves Klein med sit "Klein-blod", ogMatisse, hvis ikoniske blå damefarve (Nu Bleu) er lige så smuk, som den er populær at pryde dine vægge med. 

 

På Posterton kan du finde tryk af mange af kunsthistoriens mest elskede værker, f.eks.Vincent van Goghs stjerneklare nat ogNattens roser af Claude Monet. Vores plakater er lavet af premium papir af høj og holdbar kvalitet; alt for at kunne holde sig så tæt på originalen som muligt med hensyn til reproduktion og formidling. 

Inspiration og ideer til blör plakater

Er du på udkig efter en blå plakat, men er du usikker på, om den passer til dit hjem? Venligstinspirationsside har vi samlet masser af kreative tips og idéer til, hvordan du kan dekorere med plakater. Her finder du en guide til, hvordan du nemt kan skabe en personlig plakatvæg med plakater i forskellige nuancer og størrelser. Vi giver også tips om trends og nyheder inden for indretning, stil, DIY og meget mere. Læs videre og bliv inspireret til at skabe et smukkere og mere personligt hjem;

Bestil dine blå varer nemt online

Hos Posterton brænder vi for flotte plakater, og vi ønsker at tilbyde et sortiment, der passer til alle kunder og smagsløg. Lige så vigtig er din oplevelse med os som kunde. Når du køber en vare hos os, sender vi den normalt inden for 24 timer efter, at du har afgivet din ordre;

Alle plakater sendes i papkasser. Dette sikrer, at din plakat leveres sikkert uden at blive foldet eller vredet;

 

Som kunde har du også to ugers returret fra den dag, du afgiver din bestilling. Det betyder, at hvis du finder et design, du foretrækker, kan du blot ændre det. Husk ikke at lade dig rive med.