Børneplakater

Leder du efter noget sjovt og unikt til at dekorere dit barns værelse med? Se vores yndige børnetavler! Hver enkelt er prydet med et legende print eller design, perfekt til at give dit barns værelse lidt personlighed. Desuden er de også gode gaver til f.eks. barnedåb og fødselsdage.

Børnetavler og plakater til børneværelser;

Her kan du finde masser af stilfulde og kvalitativeplakaterog børnemalerier. Inspirer og motiver børnene til at lege og have det sjovt med sjove børnetavler og plakater!

 

Børn har en fantasi som ingen anden, og lad den blomstre på deres værelser ved at dekorere dem med smukke motiver og børnemalerier. Her kan du finde mange typer plakater til børn, f.eks. farverige billeder ogplakater med dyr, men også pædagogiske motiver, der kombinerer nytte og fornøjelse. En stor alfabettavle kan f.eks. være en god tilføjelse til et værelse, og der findes flere forskellige versioner, herunder dyremotiver til hvert bogstav.

 

En sjov måde at slappe af på og samtidig gøre indretningen mere indbydende. Hvis du ønsker at indrette dit børneværelse, kan det være sjovt at kigge vores designs igennem sammen med dine børn. Lad kreativiteten få frit spil, og vælg plakater og børnetavler, der passer til dine børns personligheder og interesser. Der er alt fra ruminspirerede eventyr til safarier, zoologiske haver, fantasifulde designs og meget mere.


Det kan ofte være en større udfordring at gøre børneværelset klar i forhold til resten af hjemmet. Det skyldes, at børneværelset skal opfylde flere vigtige funktioner. Børn skal kunne sove fredeligt og komfortabelt, mens de leger, studerer og har det sjovt. Med andre ord skal interiøret være både inspirerende og legende, men også praktisk og med plads til opbevaring.

 

barntavlor & Posters.jpg

 

Et tip til at skabe et stilfuldt og indbydende køkken er at placere flere malerier med børnemotiver på en af væggene. Du kan f.eks. have en blanding af forskellige typer af børnetavler, men også flere plakater med forskellige motiver for at skabe en fin blanding. For at gøre billboardet til en succes er det vigtigt, at billboardet placeres kant mod kant, enten på den nedadgående eller opadgående side. Hos Posterton kan du nemt vælge de børnebilleder og motiver, som du og dine børn bedst kan lide, og du kan endda klikke på matchende rammer. En stor plakat i en stilfuld ramme ser også godt ud på en hylde eller på gulvet.

 

Børneplakater med mange forskellige motiver og stilarter

Sørg for at tage sværdene ud, når du sætter plakater op til børneværelset. Her kan du vælge mellem mange humoristiske designs, der helt sikkert vil få børnene til at grine højt. Brug klassiske citater som "Hakuna Matana" eller "Jeg elsker dig til månen og tilbage" for at skabe et mere trendy look. Mange børn kan naturligvis lide dyr, men også forskellige landskaber og rummotiver. Se vores børnemalerier af farverige galakser og planeter, eller vælg smukke akvarelmalerier af store hvaler eller dyr på savannen. Vi kan alle lide forskellige ting, og derfor har vi valgt at tage et meget bredt udvalg af motiver til børnemalerier med hjem.

 

Du kan vælge mellem en række søde og tegneserieagtige designs og hårdere grafiske prints. Vores plakater og billboards er naturligvis af høj kvalitet og trykt på tykkere papir for at sikre en længere levetid. Plakaterne bevarer deres form længere, især hvis de er anbragt i rammer. Bestil dine børns favoritter i dag!