Sorte trærammer

Vores sorte trærammer er perfekte til dine mest værdifulde minder. Med en slank profil og en let åben bagside er disse rammer nemme at installere og ser godt ud på enhver væg. Uanset om du vil skabe en billedvæg eller bare leder efter en ramme, der passer til din indretning, er vores sorte trærammer det perfekte valg.

Smukke sorte trærammer;

Træ er et oplagt valg af materiale, når du skal indrette, og sort er en farve, der passer ind i ethvert miljø. Du kan finde sorte trærammer i vores sortiment til at indramme dine fotos, billeder og plakater. Skab din egen stil i dit hjem med en tavle fyldt med forskellige motiver og sorte trærammer som fællesnævner. Den matte og robuste indramning sætter motivet i fokus på en diskret og stilfuld måde, samtidig med at det trækker øjet til sig takket være den skarpe kontrast til det hvide tapet. Vi har noget for enhver smag, og vi har taget moderne trends til os, samtidig med at vi opfordrer til en klassisk indretning med en række trædetaljer og rige farver.

 

Mange forskellige rammestørrelser;

Våraramme fås i flere forskellige størrelser, så du nemt kan indramme dine plakater både lodret og vandret. Kombiner disse rammer med et smukt sort/hvid-foto eller en slående illustration, og resultatet er lige så vellykket.
Vælg mellem en række kategorier for at finde et maleri, der passer bedst til det rum, du planlægger at indrette.

 

Sorte rammer er unægtelig en effektiv måde at formidle et budskab på og fremhæve emnet, som f.eks. kan bestå af tekster, illustrationer, fotografier og malerier. Det er indlysende, at sort-hvide motiver passer godt til en sort ramme, men de kan være lige så tiltalende som et abstrakt maleri i stærke farver.

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vælger at designe dit tapet ved at kombinere forskellige stilarter og tendenser. Tidligere citater får vægt med en sort ramme, og ved at vælge træ som materiale er rammen også subtil og diskret, så den ikke forstyrrer maleriets udseende og eventuelle budskab;


Posterton har en bred vifte afplakater og billboards der ser smukt ud med vores sorte trærammer. Vi leverer produkter af høj kvalitet, der er designet til at blive nydt i lang tid. Desuden er de nemme at håndtere, og du kan nemt udskifte motivet med et andet og beholde den samme sorte ramme. Ved at kombinere forskellige størrelser kan du skabe dynamik og geometriske konstellationer, der appellerer til beskueren.

 

Skab en hyggelig atmosfære derhjemme med enbord vägg som kan fortælle dig noget om dig selv gennem forskellige fragmenter, der tilsammen udgør en enhed. Prøv dig frem med vores sorte trærammer, og lad din kreativitet flyde, mens du står ved dit skrivebord og hænger dine malerier op, så du finder din egen stil, som du føler dig helt hjemme i.