Guldrammer

Guldrammer er den perfekte måde at vise dine plakater, fotos og billeder på. Med en elegant stil og en let åben bagside gør disse guldrammer det nemt at montere dit kunstværk. Uanset om du ønsker at skabe en elegant billedvæg eller bare ønsker en nem måde at vise dine billeder på, er guldrammer den perfekte løsning.

Rammer i guld

Guldrammer er den perfekte måde at tilføje et strejf af luksus til din hverdag på. Med deres varme og indbydende farve er guldrammer sikre på at få ethvert billede til at skille sig ud. Uanset om du indrammer et familiefoto eller dit yndlingskunstværk, er guldrammer et elegant og iøjnefaldende valg.

Vores guldrammer findes i mange forskellige størrelser og stilarter, så du kan finde den perfekte ramme til din smag. Guld er især populært til bryllupsbilleder, men det giver også et elegant præg til ethvert studenterfoto eller plakat. Vores rammer er fremstillet af materialer af høj kvalitet, f.eks. aluminium, metal og træ. Med andre ord kan du være sikker på, at de holder hele livet. Desuden er de nemme at samle, så du kan nyde dine nye rammer med det samme.

Billedramme i guld

Det er almindeligt kendt, at guldrammer kan være en smuk tilføjelse til ethvert rum. Rammerne er også perfekte, hvis du ønsker enten en industriel eller glamourøs stil i din indretning. Metallets vægt får dem til at føles mere luksuriøse end trærammer, samtidig med at de skaber en markant toneforskel i din indretning, der passer godt til lysere farver. En guldramme virker mindre beroligende og fremhæver mere den elegante hållet. På såätt du kan lätt lätt få den där luksuriøse følelse i dit hverdagsliv.

Når vi taler om metalrammer, ønsker vi også at slå et slag for vores sølvrammer, kobberrammer og vores sorte metalrammer. Indretning handler om at træffe dristige valg og ikke være bange for at eksperimentere. Det er derfor, vi elsker metalrammer. Uanset om du vælger at bruge den som fotoramme eller billedramme, vil den ikke skuffe dig. Og ved du, hvad det bedste er? De skinnende guld-, sølv- og kobberdetaljer ser godt ud, når de er samlet i grupper. Så du skal ikke være bange for at blande og matche!

Eksklusiv indramning med store guldrammer

Den store kunstnere har altid været enige om, at et stort kunstværk kræver en eksklusiv ramme, og at guld er et naturligt valg til at supplere et smukt maleri. Vi har et bredt udvalg af malerier, plakater og prints, der kan få det samme løft ved hjælp af en guldramme og andre billedrammer.

Guldfolien, der fuldender et slående motiv, vækker maleriet til live og bringer det til nye højder og dimensioner. Rød, grøn og blå, i lyse og lyse nuancer. Sådanne dramatiske billeder, som kan synes at være taget i en enkelt ramme, bliver forstærket med en eksklusiv ramme i de smukkeste farver.

Hos Posterton tilbyder vi guldrammer af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at dekorere dit hjem på en stilfuld og moderne måde med mulighed for frit at vælge mellem forskellige størrelser, farver og nuancer. På denne måde kan du udforme en bord vägg hvilket giver beskueren en følelse af tryghed.

Vi bringer vores guldrammer ud til et bredt publikum, og vores mål er, at alle skal have mulighed for nemt at dekorere deres vægge i en eksklusiv stil. Hvis du er interesseret i kunst eller indretning, har du en unik mulighed for at afprøve forskellige motiver og kombinationer for at skabe et hjem, som du vil nyde fuldt ud. 

Guldramme til dit yndlingsmaleri 

Måske vil du bare gerne indramme dit yndlingsmaleri i en guldramme for at vise din påskønnelse af det pågældende maleri eller den pågældende kunstner. Du kan også kombinere flere mindre malerier for at skabe et helt maleri i samme ramme. I nogle tilfælde kan et foto eller en plakatramme give emnet en helt ny betydning eller en helt ny association til emnet. Vi opfordrer til kreativitet og mod til at gå den ekstra mil med din indretning. At hænge malerier op er en effektiv måde at forbedre dine omgivelser og give dit hjem et udtryk.

Velkommen til vores sortiment af flotte rammer, som du kan have glæde af i lang tid, og hvis du foretrækker det, kan du forny dem med forskellige motiver efterhånden. Giv dine malerier et helt nyt look med en guldramme, der fremhæver billedet i et nyt lys. Ved at kaste et subtilt lys på disse malerier kan du skabe en uforglemmelig atmosfære, og med orientalske og eksotiske motiver tager maleriet dig med på en rejse for livet, som du kan nyde, hver gang du går forbi det. Med stilfulde ramme kan du bogstaveligt talt sætte et gyldent præg på livet. 

Køb dine rammer hos Posterton

Når du køber en ramme hos Posterton, sender vi den normalt dagen efter, at du har afgivet din bestilling. Fra det øjeblik du afgiver din bestilling, har du 14 dages returret. Der er med andre ord masser af tid til at beslutte, om du har valgt det rigtige motiv eller ej.