Egetræsrammer

Vores rammer i egetræ giver dine vægge et strejf af naturlig stil. Disse rammer er af høj kvalitet og er nemme at åbne bagpå, så det er nemt at montere dine plakater. Med deres slanke profil og stilfulde design er egetræsrammer den perfekte måde at vise dine yndlingsplakater på.

Smukke rammer i egetræ til plakater og fotos

For at give din indretning det sidste touch kan vi varmt anbefale vores rammer i egetræ. De tilføjer et harmonisk og stilfuldt præg til din indretning. Rammer i egetræ giver også et luksuriøst indtryk og passer godt til hele vores sortiment af plakater. Du kan f.eks. nemt vælge, om du leder efter rammer i egetræ med ordet 13x18, 21x30, 30x40, 40x50 50x70 eller 70x100 cm. Et tip er at vælge dine yndlingsmotiver fra plakater, og vælg yderligere rammer. 

Egetræsrammer er det perfekte valg til billedrammer

Sæt dine malerier op på en enkelt væg for at skabe dit eget unikke maleri. Du kan nemt montere dine rammer i enten stående eller liggende format takket være bøjlen på bagsiden. En anden måde at dekorere dine rammer på er ved at matche designene med træets lyse farver;

Eg passer godt til pastelfarvede og jordnære motiver, men kan også være en frisk kontrast til grafiske prints. I dette tilfælde er det kun din fantasi, der sætter tonen. Når du har sat dine rammer op på væggen, kan du nemt ændre motivet i rammerne for at ændre rummets udseende nemt og smidigt. 

Bring naturen ind i rummet med rammer i egetræ

Men ved hjælp af vores egetræsrammer kan du nemt bringe et strejf af natur ind i dit hjem. Vores egetræsrammer er perfekte til at kombinere med andre naturmaterialer. For eksempel mosaikker i forskellige træsorter og et trægulv. Mange mennesker kan lide at matche egetræsrammer med andre møbler i hjemmet, f.eks. kan du hænge en egeplakat over et skrivebord i egetræ eller ved siden af et spejl i egetræ. Husk, at du også kan bruge det, der ligger uden for kassen. For eksempel kan større egetræsrammer på 70x100 centimeter bruges til tv eller flere mindre plakater. Vælg en passepartout med et design, der passer, og indram det hele i en større ramme. Pænt, stilfuldt og kreativt!

Spring den store egetræsramme på væggen over

En anden tendens, som vi har set meget af i de seneste år, er at indramme større plakater i billedrammer og læn dem derefter op ad væggen i stedet for at løfte dem op. Noget, der skaber en mere afslappet stil. Det skaber en helt ny atmosfære i hjemmet. Dette kombineret med et trægulv og stilfulde træmøbler skaber en afslappet og hyggelig atmosfære;

Sådan vælger du den rigtige billedramme i egetræ

Hvis du er usikker på, om du vil have en ecru ramme eller f.eks. en sort ramme, er det en god idé at tage udgangspunkt i selve motivet. Hvad vil du fremhæve i billedet? Sæt den sammen med en firkantet ramme, der ligner den mest muligt. For eksempel vil et maleri med et hvidt sandstrandsmotiv se meget harmonisk ud i en ramme af egetræ, mens en sort ramme vil skabe en stærk kontrast. Det er simpelthen et spørgsmål om smag.

Nogle smarte retningslinjer, når du vælger dine billedrammer, er at tænke på den effekt, du ønsker at skabe. Skal plakaten passe godt ind i resten af interiøret? I så fald skal du matche billedrammen med møblerne. Hvis du ønsker at trække øjet direkte hen til motivet, kan det være mere effektivt at vælge en anden træsort eller farve.

Egetræsrammer er tidstypiske og egnede til både fotokunst, grafiske prints og håndlavede plakater. Gennemse vores store udvalg og se, hvilke motiver du synes, der passer bedst til dine rammer.

Rammer af høj kvalitet;

Når du bestiller plakater og malerier hos os på Posterton, køber du altid høj kvalitet. Vores plakater er trykt på kvalitetspapir, der aldrig flosser eller krøller. I en øko-ramme er plakaten mere stabil og bevarer sin farve og form i meget længere tid. Vores rammer har to metalophæng på bagsiden, så du kan hænge plakaten op i liggende eller stående format;

Alle vores egetræsrammer har akrylglas, der er beskyttet med beskyttelsesplast på begge sider, så glasset ikke bliver ridset, når rammen leveres til dig. Da egetræ er et træ og et levende materiale, kan hver ramme variere en smule, hvilket skaber et unikt og levende udseende. Hvis du skal montere rammen på væggen, anbefaler vi, at du bruger en billedkrog, hvilket betyder, at du ikke behøver at sømme rammen fast til væggen, men blot skal fastgøre den til væggen og hænge billedet op. Tjek vores sværdkrog.

Når du køber en ramme hos Posterton, sender vi den normalt dagen efter, at du har afgivet din bestilling. Fra det øjeblik du afgiver din bestilling, har du 14 dages returret. Du har med andre ord masser af tid til at beslutte, om du har valgt den rigtige ramme eller ej.