Rammer 30x40 cm

Leder du efter en elegant måde at indramme dine plakater på? Her finder du vores udvalg af rammer i størrelsen 30x40 cm! Vi har mange forskellige farver og materialer at vælge imellem, så du kan finde den perfekte ramme til din plakat eller dit maleri.

Tavelram 30x40

En billedramme i størrelsen 30x40 cm er blandt vores mest populære rammer. Du skal blot vælge den størrelse og det materiale, som du mener passer bedst til plakaten eller maleriet. 30x40 er en populær størrelse til en ramme, en størrelse, der hverken føles lille eller stor, en perfekt mellemstørrelse i en nøddeskal!

Alle vores rammer er designet til vores plakater og plakater med samme tema. Men du kan også have dine egne billeder og motiver i rammen. Dette er en billedramme i perfekt størrelse, som fungerer godt, uanset hvordan du bor, eller hvilket rum du ønsker at hænge den i. 

Du kan nemt skabe variation på dine vægge derhjemme med flere rammer i forskellige størrelser, så billedrammen på 30x40 cm skiller sig ud. Hvis du ønsker at udstille flere malerier i en gruppe, er passepartout et godt tip. Det giver dig mulighed for at skabe et helt andet fokus, afhængigt af passepartoutens udformning. 

Sorte rammer, guldrammer eller trærammer i 30x40

Hos Posterton tilbyder vi rammer af høj kvalitet i forskellige træsorter og størrelser. Egetræsrammer er helt klart en populær klassiker, der altid fungerer til forskellige motiver. På samme måde er sorte og hvide rammer stilfulde og nemme at kombinere for at skabe et mere unikt look. Vi har også sølvrammer, kobberrammer og guldrammer til en mere glamourøs stil.

Forskellige stilarter, der lader kreativiteten flyde

Lad dig inspirere af vores udvalg af rammer, og vælg de rigtige plakater og billeder til indramning! En ramme på 30x40 kan hænges vandret eller lodret på væggen. Et tip er at bruge en ramme med en bordkrog. Så du behøver ikke at sømme og beskadige væggene. Nedenfor finder du alle vores farver og materialer til 30x40 billedrammen:

Kvalitative rammer

Alle vores rammer er fremstillet i den højeste kvalitet. Hver ramme leveres med et akrylglas, der er beskyttet på begge sider med en beskyttelsesfilm, som skal fjernes før brug. Vi leverer to metalophæng på bagsiden af rammen, som gør det muligt at placere den enten lodret eller vandret.

Køb billige rammer 30x40 online på Posterton!

Det behøver ikke at være dyrt at opdatere dit hjem! Med en ny ramme og nye motiver på væggene kan du nemt ændre dit hjem alt efter sang og stil. Der er mange fordele ved at købe rammer online. En af dem er prisen. Med vores rammer kan du nemt skabe et nyt, friskt look uden at skulle bruge mange penge på det. Vores rammer er af høj kvalitet og til rimelige priser, så du kan handle med tillid og lethed. Og det bedste af det hele er, at når du har fundet din yndlingsramme, kan du nemt ændre designet for at få et helt nyt look. Det betyder, at du nemt kan ændre stilen i dit hjem uden at skulle bruge en formue. 

Billedrammer og fotorammer 30x40 – Det perfekte valg

Vidste du, at 30x40 cm er en af de mest almindelige rammestørrelser i hjemmet? Det er også den perfekte størrelse til at dekorere med smukke plakater på en tavle. Eller i kombination med store rammer eller billeder af dine børn og kæledyr. Da det er en af de mest almindelige størrelser af plakater, kan du nemt finde dit yndlingsmotiv, der kan give dit værelse den perfekte følelse, som du søger.

Billedrammerne i størrelsen 30x40 er rektangulære og har et formatforhold på 3:4, hvilket gør dem perfekte til brug i både stående og liggende format;

Måske har du et billede, du har taget med din telefon? Billeder taget med din telefon er normalt i 4:3-format, hvilket betyder, at vores 40x30-ramme er perfekt til disse billeder. Så du behøver ikke at beskære billedet!

Billedramme med billedramme 30x40 i fokus

Overvejer du at skabe et maleri derhjemme? Med et tavlemaleri kan du kombinere flere malerier og motiver for at skabe et ensartet look. Det er her, at vores 30x40 billedramme virkelig kommer ind i billedet. Den har en perfekt størrelse til at blive vist lodret og vandret på væggen, hvilket gør den perfekt egnet til mange konstellationer. Det giver inspirationen mulighed for at flyde. 

Hvis du vil have et maleri i ditkökspisestue,Stue eller ikke var isoveværelseMindst én billedramme i størrelsen 30x40 skal medfølge. Du kan vælge at have 4 motiver i samme størrelse eller kombinere forskellige størrelser. Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du planlægger din billedramme, kan du finde den her:Planlæg dit maleri

Det bedste af alttiderne Du kan nemt udskifte motiverne i de rammer, som du allerede har placeret perfekt på din væg. På denne måde kan du give dit hjem et helt nyt udseende og få det til at føles som et helt nyt rum.