Rammer 13x18 cm

Giv liv til dine vægge med vores små rammer på 13x18 cm. Med et stort udvalg af farver og materialer har vi den perfekte fotoramme til dit hjem. Vores letmonterede stel har et ryglæn, der gør det muligt at lægge sig tilbage af sig selv. Det gør det nemt at få den perfekte vinkel til dit billede.

Fotoramme 13x18 cm 

For at få din plakat til at skille sig ud fra mængden og se godt ud på din væg eller hylde, er det en god idé at toppe den med en stilfuldram! I vores sortiment finder du 13x18 rammer i forskellige stilarter. Forgyldt eller forsølvet metal for et moderne og elegant udtryk og etsmå rammer i træet i både naturlig og målad finish. 

 

Vælg stel i en enkelt farve for at opnå et sammenhængende og ensartet look. Du kan også blande rammer i f.eks. hvid, sort og sølv for at skabe et personligt billede. En stilfuld ramme på 13x18 cm i en farve og et materiale, der passer til motivet, vil give dit maleri liv. Det beskyttende og skarpe glas er med til at fremhæve detaljerne. Du kan naturligvis også bruge vores eksklusive rammer til plakater og billboards. Men også til dine egne fotografier fra livets mest mindeværdige øjeblikke!

Vær kreativ med vores fotorammer

Hvem elsker ikke en god makeover? Det er rart at skifte til noget nyt, der ser rigtig godt ud, især når det drejer sig om dit hjem. Vi lægger meget arbejde i at sikre, at vores hjem afspejler den person, vi er, og nogle gange har vi bare brug for en forandring. Men når det drejer sig om at foretage disse ændringer, glemmer vi ofte et af de vigtigste aspekter: vores vaner. Hos Posterton ønsker vi, at du skal tænke mere kreativt om dine vægge. Et godt tip er at skabe en fantastiskbord vägg i dit hjem ved hjælp af vores små fotorammer.

Collagerammer - giv dine fotos nyt liv

Uanset om det er en samling familiefotos eller billeder fra din sidste ferie, er vores rammer den perfekte måde at vise dine yndlingsminder frem på og kombinere dem med andre små rammer. Vores rammer måler 13x18 cm og er derfor ideelle til mindre prints eller grupper af fotos og billeder. Muligheden for at skabe en smuk collage af minder, der fylder ethvert rum med varme og karakter, er ubegrænset og fungerer i enhver type rum.

Små rammer til særlige billeder

Med vores rammer på 13x18 cm kan du samle alle de minder og billeder, der betyder noget. Vi plejer at ”småå rammer til store minder”. Det kan f.eks. være en bryllupsdag, et barns fødselsdag, en familieferie eller en særlig festdag. Uanset hvilket minde det er, er det vigtigt for os, og vi ønsker at have det lige ved hånden. Derfor kan fotorammer være en god måde at holde minderne i live på.

Kvalitet og omfang

Vores rammer kan bruges i både liggende og stående format. Så du kan vise dine billeder, som du vil. Desuden er de nemme at hænge på væggen eller have på skrivebordet. Du kan holde dem stående ved at bruge støttebenet, der fås på alle vores rammer. Fotorammerne er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, og hver ramme har en front af akrylglas, der er beskyttet på begge sider med en beskyttelsesfilm.

 

Vi tror, at du finder den perfekte ramme i 13x18 cm, men hvis du er på udkig efter større størrelser, har vi flere at vælge imellem: