Rammer 70x100 cm

Leder du efter en stor ramme til at få dit kunstværk, billede eller din plakat til at skille sig ud? Vores rammer på 70x100 cm er perfekte, og du kan bruge dem i både liggende og stående format. Vælg mellem en række farver og materialer for at finde det, der passer perfekt til dit arbejde.

En smuk ramme kan gøre underværker i dit hjem

Billedrammer eller fotorammer er en af de ting til boligindretning, som vi ikke tænker så meget over, før vi har brug for en. Og så har vi normalt en masse gratis gaver. Hvilken størrelse skal jeg bruge? Hvilken farve passer til min indretning? Hvordan skal jeg hænge den op? En ramme beskytter billedet, men en flot ramme giver også en masse værdi til din indretning. Ud over den beskyttende funktion giver rammen dig mange valgmuligheder, når det kommer til, hvor du skal placere dit billede;

Og når vi nu taler om billeder, så er en ramme på 70x100 den helt rigtige størrelse til de store familiefotos eller det mørke landskabsbillede. Uanset om du hænger den på væggen eller placerer den på et sidebord, giver rammens store størrelse et rigtig godt indtryk. Så hvis du leder efter den perfekte finish til dit hjem, må du ikke glemme styrken ved en god ramme.  

Tavelram 70x100 cm

Et stort maleri i vores rammer på 70x100 cm vil være meget effektivt at hænge alene på en væg, men kan være lige så flot at kombinere med flere mindre rammer. Vælg matchende motiver, og skab derefter et ensartet look ved at tilføje stilfulde rammer. Enten i egetræ eller f.eks. i sort eller hvid. Husk, at vores malerier nemt kan hænges op i landskabs- eller portrætformat, afhængigt af motivet. Disse 70x100 rammer er hyldeformede i størrelsen, og mange foretrækker at dekorere dem stående på gulvet eller lænet op ad væggen. Et tip til dem, der kan lide at ændre tingene ofte!

Forskellige materialer og størrelser 70x100

At sige, at vi har en ramme til alle rum og stilarter er ikke en undskyldning. Vi har samlet træ- og metalrammer i forskellige modeller, så du nemt kan finde den ramme, der passer til din personlige stil.Vores 70x100 rammer fås i flere farver: sort, hvid, guld, sølv og naturlige overflader af træ og eg. &Er du den, der foretrækker det klassiske look af en 70x100 guldramme, der giver et eksklusivt og luksuriøst indtryk? Eller tror du, at en træramme 70x100 cm er det rigtige valg for at give dit hjem et mere varmt og naturligt look? Uanset hvad du vælger, er disse bøger perfekte til lyse og sort/hvide billeder og er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. En stor ramme i almindelighed og en ramme på 70x100 i særdeleshed vil med garanti skabe et slående look på alle dine vægge;

Store og stabile rammer

Vårastor ramme i størrelsen 70x100 er ikke kun stilfulde og smukke at se på. De er også robuste og fremstillet af træ eller metal af høj kvalitet, der giver holdbarhed over tid. De leveres med en ophængningsanordning til både lodret og vandret ophængning på væggen. Det gør dem til en fremragende tilføjelse til ethvert hjem. Rammerne i denne kategori er velegnede til billeder på op til 70x100 cm eller 100x70 cm og har et billedformat på 7:10.

Billige rammer 70x100

Stort behøver ikke at være ensbetydende med dyrt. Vi mener, at alle skal have mulighed for at nyde godt af kvalitetsindramning. Derfor har vi sørget for at holde vores priser overkommelige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gælder for alle vores forskellige rammer. Vi har leveret prisbillige rammer til hele Europa i flere år og har fået mange positive tilbagemeldinger. De får høj kvalitet, men også høje priser;

Nem samling af din billedramme 70x100

Hvis du køber 70x100 rammer fra Posterton, skal det ikke kun være overkommeligt, det skal også være nemt at montere. Vores rammer er perfekte til større værker og har clips på bagsiden, så de kan monteres hurtigt og nemt. Desuden har de kroge, så du kan hænge dem enten oprejst eller vandret på væggen. Og for at dine billeder skal se godt ud, har vi inkluderet ekstra tykt, brudsikkert plexiglas, der er krystalklart. Du skal blot sørge for at fjerne den beskyttende plastik, inden du hænger rammen op på væggen.

Match dine rammer med din indretningsstil

Indretningsstile ændrer sig konstant og udvikler sig. Nogle indretningsarkitekter foretrækker at bruge bestemte typer materialer til deres rammer, fordi de afspejler det overordnede tema for den specifikke stil. Nedenfor har vi matchet forskellige rammer med forskellige indretningsstile, og hvordan du kan vælge.

Skandinavisk – stilfulde hvide og sorte rammer 70x100

Den skandinaviske stil er let og fed og ses ofte i hvide eller sorte rammer. Disse valg er nemme at træffe, så de ikke fylder dit rum, men tilføjer også et elegant touch uden at tiltrække for meget opmærksomhed.

Fashion & Glamour – luksuriøs sølv- og guldramme 70x100

Hvis du ønsker at skabe et luksuriøst og moderne køkken i dit hjem, er det vigtigt ikke kun at vælge møblerne, men også hvordan du viser dem. Når du vælger rammer, er sølv- eller guldrammer f.eks. et godt valg, da de passer til mange forskellige indretningsstile i rummet. Især hvis der er indvendige elementer som f.eks. en drikkevarevogn med metaldetaljer.

Bohemian – naturlige trærammer 70x100

Hvis du er på udkig efter noget med en organisk følelse, kan trærammer være perfekte. En bohemeagtig indretning kan være med til at fremhæve den mere naturlige side af din indretning. Dyrere træsorter som f.eks. eg giver helt andre resultater end lettere træsorter, så det er værd at afprøve mulighederne, før du beslutter dig for en bestemt træsort, du ønsker at bruge. Et foto af et gammelt skilt kan f.eks. få ekstra karakter og bohemeagtig appel med en mindre ramme omkring det.