Hvide rammer

Leder du efter en flot hvid ramme? Så er du kommet til det rette sted. Med en hvid ramme kan du være sikker på, at dit foto eller kunstværk får den opmærksomhed, det fortjener. Hvide rammer er perfekte til ophængning af billeder og malerier i alle rum. Vores udvalg af hvide rammer omfatter både store og små størrelser samt rektangulære og firkantede muligheder.

Hvid ramme

Hvis du leder efter en klassisk og diskret ramme til dine kunstværker, fotos eller plakater, er hvide rammer en god mulighed. Hvide rammer er diskrete og passer ind i lysere farver og får dit kunstværk til at skille sig ud. Og hvis du kombinerer en hvid ramme med en hvid kant eller et hvidt passepartout, vil dit kunstværk virkelig skille sig ud og komme til sin fulde ret.

En hvid billedramme passer til en række forskellige indretningsstile, f.eks. nautisk, landligt eller minimalistisk. Vores hvide billedrammer er fremstillet af træ af høj kvalitet og er perfekte til at skabe et sammenhængende og elegant look i ethvert rum. Uanset om du matcher dem med en hvid sofa eller en lysere sofa, vil vores hvide rammer helt sikkert give dit hjem den perfekte finish.

Hvide rammer 50x70

Vi tilbyder et bredt udvalg af rammer i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte ramme til din billedramme. Vores hvide rammer er fremstillet af materialer af høj kvalitet og fås i forskellige størrelser, så de passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter enlille ramme til et portræt eller enstor ramme til en stor vare, har vi den perfekte løsning til dig.

 

En stor vinder hos os på PostertonHvide rammer 50x70. En hvid træramme er på det seneste blevet et oplagt valg i boligindretningen og giver et let og luftigt touch til dine vægge. Vores billedrammerer selvforklarende til at blive vist på væggen i både stående og liggende formatmen kan også læne sig pænt op ad en væg - og giver dig mange forskellige muligheder, når du skal indrette dit kontor eller hjem;

Hvidt træ - et populært valg

Farver kommer og går i takt med, at tendenserne ændrer sig, og alt det, der er populært nu, er hvidt på hvidt. Hvis du har en helt hvid væg, kan du bruge hvide rammer til at indramme dine billeder. Det rene look af hvidt på hvidt er moderne og elegant, og det får motivet på dine billeder til at stå frem. Den minimalistiske følelse af den høje stil giver dig maksimal fleksibilitet til at tilføje farve eller kontrast, når det er nødvendigt, uden at unødvendige elementer kommer i vejen;

 

Hvis du ønsker at gøre det modsatte, kan du prøve hvide rammer mod en stærk væg for at skabe en slående kontrast. Resultatet vil binde dine vægge sammen på en smuk måde og skabe en visuel balance mellem den stærke bølgede ramme og den hvide farve på rammen.

 

Flere størrelser i hvid nuance

Har du svært ved at vælge en størrelse, men har besluttet dig for en stilfuld hvid ramme? Her kan du nemt vælge og se alle vores hvide rammer med musen 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 eller 70x100 cm. Et tip er at vælge dine yndlingsmotiver fra plakater, og tilføj hvide rammer. 

 

Rammer for bæredygtighed og kvalitet;

 

Vores hvide trærammer er lavet med fokus på små detaljer, der gør dem nemme at hænge op eller udskifte plakaten eller billedet. Med træ, finish og maling af høj kvalitet holder rammerne længe, samtidig med at de giver tryghed og ro i sindet, når de hænges op på væggen. Vi tilbyder hvide trærammer i alle standardstørrelser, så du kan kombinere dem med vores øvrige sortiment af plakater, billeder og plakater. Takket være de smarte hængsler kan du nemt hænge dem lodret eller vandret, afhængigt af motivet og den personlige smag.


Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller hvilken ramme der passer bedst til din væg, til dine motiver og farver, er du velkommen til athöra af dig til os på Posterton for at få vejledning og vejledning i sortimentet.