Kobberrammer

Giv dine vægge lidt ekstra personlighed med vores kobberrammer! Disse rammer er fremstillet af metal af høj kvalitet og er nemme at åbne på bagsiden, så du nemt kan montere dine plakater. Med en slank og slank profil vil disse rammer se godt ud på enhver væg.

Smuk indramning med en kobberramme 

Posterton giver dig mulighed for at designe din egen billedramme med kobberrammer, der tilføjer et strejf af stolthed til dit hjem og giver et unikt design i naturlige farver.

 

Suppler dine plakater med vores kobberrammer af høj kvalitet for at give dine malerier et særligt udtryk. Vis motiver inspireret af naturen frem ved at vælge en naturlig kilde som ramme. SebilledrammerPasser godt ind i de fleste indretninger og giver et stilfuldt indtryk i dit hjem.

 

Kobber er stærkt forbundet med den svenske kulturhistorie, da udvindingen af kobber har været en vigtig del af vores udvikling med dets gode funktionelle egenskaber i forskellige produktioner og dets anvendelse som dekoration i flere århundreder.

 

Posterton har taget kobberets attraktive udseende til sig som ornament og tilbyder et bredt udvalg af kobberrammer til at dekorere dine vægge med smukke malerier i forskellige konstellationer og former. Der er forskellige størrelser og former, som du kan kombinere efter eget ønske, og der er mange lodrette og vandrette muligheder;

 

Kobberrammer, der passer til alle hjem og rum

Disse kobberrammer er inspireret af vores svenske landskaber med skove, bjerge og landbrugsområder og er designet og tilpasset til nordiske hjem i klassisk svensk stil. De er fantastisk smukke som en kontrast til en overvejende modernistisk indretning og giver en følelse af ro og harmoni. I, som har plakater og billboardsmed meget grønt i billedet, kan du indramme disse naturmotiver med en kobberramme for at skabe et ensartet og klart helhedsindtryk i maleriet.

 

Det kunne f.eks. være et naturfoto med en bred horisont og en eksplosion af forskellige nuancer, der reflekteres af det naturlige sollys en tidlig morgen. Ved at indramme et sådant fotografi med en kobberramme kan motivet tale for sig selv og skabe den harmoni, som ellers kun opleves i naturen. 

 

Posterton bidrager med interiørkunst i form af vægdekorationer, og vores sortiment er designet til, at alle kan finde noget, der passer til deres smag. Brug din kreative side, og bliv inspireret, mens du klikker dig gennem plakaterne og billederne. Der findes flere forskellige slags malerier, som kan indrammes, samles i en enhed og hænges op efter din egen personlige stil for at tilføje noget ekstra til din indretning.

 

Vi forsøger at appellere til forskellige personligheder med forskellige interesser og baggrunde, og du kan f.eks. nyde et sejt citat eller ordsprog eller dekorere med smukke farver eller sort/hvide illustrationer. Ligesom kobber har vi vores oprindelse i naturen, og på trods af vores forskelligheder kan vi være en del af en fælles historie, der er blevet formet af evolution og udvikling. Forbind os med et naturligt billede og en stilfuld kobberramme;