Blomster virker altid (som dekoration)

 

Tendenser

 

Blomster virker altid (som dekoration)


Blomster er en af de mest populære dekorationer. Ikke kun ægte blomster, men også plastikblomster og blomstermotiver på puder, tæpper eller endda på tapetet. Det er netop derfor, at tendensen ikke stopper ved plakater. Vores blomsterkategori er en af de mest besøgte og købte kategorier. Find ud af, hvorfor blomster altid er på mode, og hvordan du finder det perfekte blomstermotiv, der passer til din stil! 

 

 

Hvorfor blomster altid går


Men hvorfor er blomster så populære og kan kombineres med næsten enhver indretningsstil? En del af årsagen kan være, at blomster forbindes med glade lejligheder som bryllupper og fødsler. Eller det kan være, at blomster minder os om foråret, tiden for nye begyndelser. Vi kan også se, at blomster kan findes i næsten alle stilarter: fra illustrationer (som stregkunst) over malerier (som Monet) til fotografier (f.eks. i sort/hvid). 

Du kan finde ud af, hvilken stil der passer til dig og din indretning længere nede i teksten. 

Få blomster, der aldrig dør, og skab en sammensætning af dine personlige yndlingsblomster med vores blomsterplakater.


Hvilke blomster passer til dig?


Vi elsker blomster, fordi de er smukke og bringer et strejf af natur til ethvert rum. Det kan dog være svært at vælge det rigtige blomstermotiv. Der findes så mange forskellige stilarter og farver, at det kan være svært at finde ud af, hvilket motiv der passer bedst til dit hjem. Vi har et bredt udvalg af forskellige plakater, alle med unikke designs og farvesammensætninger. Uanset om du er på udkig efter noget lyst og muntert eller noget afdæmpet og elegant, har vi helt sikkert den perfekte plakat til dig. 

 

Som du kan se, er der et stort udvalg af blomsterplakater, som du kan vælge. Leder du efter klassikere som magnolier, mælkebøtter eller solsikker? Er du en fan af eukalyptusplanter og andre botaniske planter? Eller er du mere tiltrukket af eksotiske blomster og grønne palmeblade? 

Hvis du ikke har nogen præferencer i denne henseende, men er mere opmærksom på farvesammensætningen, kan du også sortere vores plakater efter farve. I øjeblikket er de mest populære lilla blomster, røde blomster, hvide blomster, blå blomster og gule blomster. Hvis du ikke kan beslutte dig, er der en nem løsning: Vælg motiver med blandede blomster, f.eks. et blomstermarkedsmotiv. 

Du kan også forenkle beslutningsprocessen ved at vælge en bestemt type plakat. Vi har blomster i form af fotografier, malerier, illustrationer og abstrakt kunst.

 

Vores personlige favoritter er i øjeblikket vores plakater med blomster i Paris - de er perfekte til dig, hvis du ønsker at give dine vægge en "lyserød æstetik"!